Verandering van spijs
Een oud Vlaams en culinair spreekwoord zegt het wijs: “verandering van spijs doet eten”. Na 9 geweldige en 2 moeilijkere corona-jaren achter mijn kookpotten, heb ik ontdekt dat het ook op mij van toepassing is. Vanaf 18 april e.k. verhuizen groentensnijplank en potten – minstens tijdelijk - naar de kast en hang ik de pollepel aan de haak. Even geen kruidentuiltjes, geen tomaten, wortelen, koolrabi of pastinaak meer. Minder bakfietstochtjes door Mechelen en ommelanden. Met een combinatie van spijt en dankbaarheid kondig ik u het voorlopige einde van SOEPER aan.

Brood van de week

geplaatst door: Gunter Van Horebeek op Jun 14th, 2020

Elke week kan je bij aankoop van uw portie soep een brood van de week bestellen. Elke week een ander artisanaal gebakken brood van BroodNodig. Kraakvers bij u geleverd. Deze week 15/06 tot 19/06) -  Mais, 600g

 

Maïs zit barstensvol magnesium, koper, ijzer, zink, vitamine A en B. Het is rijk aan zetmeel en bevat veel vezels. Als je regelmatig deze vezels eet, werken ze preventief tegen diabetes, hart- en vaatziekten.