Verandering van spijs
Een oud Vlaams en culinair spreekwoord zegt het wijs: “verandering van spijs doet eten”. Na 9 geweldige en 2 moeilijkere corona-jaren achter mijn kookpotten, heb ik ontdekt dat het ook op mij van toepassing is. Vanaf 18 april e.k. verhuizen groentensnijplank en potten – minstens tijdelijk - naar de kast en hang ik de pollepel aan de haak. Even geen kruidentuiltjes, geen tomaten, wortelen, koolrabi of pastinaak meer. Minder bakfietstochtjes door Mechelen en ommelanden. Met een combinatie van spijt en dankbaarheid kondig ik u het voorlopige einde van SOEPER aan.

Wat?

Heel eenvoudig: woont of werkt u in Mechelen, dan biedt SOEPER u elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag twee verse soepen aan. Bereid met de allerbeste groenten en volgens de regels van de kunst.

Lees meer

Wie?

Is SOEPER een man, is SOEPER een vrouw? (Is het een vogel, is het een vliegtuig?). Neen, het is véél méér dan dat. Als de zanger een groep is, zoals Wannes Van De Velde ooit zong, dan is SOEPER een eenmanszaak die opereert als een goed ge-olied team.

Lees meer

Hoe bestellen?

Bestellen doet u allereenvoudigst door bij uw soep(en) naar keuze op de bestelknop te klikken. Vervolgens geeft u aan hoeveel porties u wil en of u brood bij de soep wenst. U kan meerdere soepen in één keer samen bestellen. Hebt u de juiste hoeveelheden aangegeven? Dan klikt u onderaan de pagina op bevestigen.


Lees meer

Wanneer

Bestellen kan u elke dag van de week, ook in het weekend. Leveren doet Soeper op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u30 en 12u00. 

Lees meer

Hoeveel?

Een portie SOEPERsoep is 500ml en kost 3,30 euro. Vanaf 4 porties (4 x 500ml) levert SOEPER gratis bij u op kantoor of thuis (regio Mechelen).

 

 

Lees meer

Soepfeest?

Soeper wil graag uw feest en of evenement verzorgen - bel ons voor meer info. 

Lees meer