Heb je vragen over allergenen stuur gerust een mailtje naar soeper@soeper.be
Een kom verse soep doet wonderen: het gezondere alternatief voor een snelle snack. Zeker als de soep volgens de regels van de kunst, met liefde en seizoensgroenten is bereid.

Wat?

Heel eenvoudig: woont of werkt u in Mechelen, dan biedt SOEPER u elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag twee verse soepen aan. Bereid met de allerbeste groenten en volgens de regels van de kunst.

Lees meer

Wie?

Is SOEPER een man, is SOEPER een vrouw? (Is het een vogel, is het een vliegtuig?). Neen, het is véél méér dan dat. Als de zanger een groep is, zoals Wannes Van De Velde ooit zong, dan is SOEPER een eenmanszaak die opereert als een goed ge-olied team.

Lees meer

Hoe bestellen?

Bestellen doet u allereenvoudigst door bij uw soep(en) naar keuze op de bestelknop te klikken. Vervolgens geeft u aan hoeveel porties u wil en of u brood bij de soep wenst. U kan meerdere soepen in één keer samen bestellen. Hebt u de juiste hoeveelheden aangegeven? Dan klikt u onderaan de pagina op bevestigen.


Lees meer

Wanneer

Bestellen kan u elke dag van de week, ook in het weekend. Leveren doet Soeper op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u30 en 12u00. 

Lees meer

Hoeveel?

Een portie SOEPERsoep is 500ml en kost 3,30 euro. Vanaf 4 porties (4 x 500ml) levert SOEPER gratis bij u op kantoor of thuis (regio Mechelen).

 

 

Lees meer

Soepfeest?

Soeper wil graag uw feest en of evenement verzorgen - bel ons voor meer info. 

Lees meer