Een kom verse soep doet wonderen: het gezondere alternatief voor een snelle snack. Zeker als de soep volgens de regels van de kunst, met liefde en seizoensgroenten.

Nieuw in Mechelen

geplaatst door: Gunter Van Horebeek op Okt 14th, 2018

SOEPER TUESDAY  in Hofstade

In oktober 2018 verwennen Soeper.be en BroodNodig bakkerij Van Eeckhout jou met een heerlijk soep proevertje  in gezelschap van een ambachtelijke boterham 

Waar? Heel de maand elke dinsdag in Hofstade, ad kerk

Wanneer? vanaf 17u15 tot 18u30

Wat schaft de pot deze week? 

ORANGE CRUSH - veggie

Symfonie in oranjetinten met de heilige drievuldige k's: kokosmelk, koriander en knoflook. Met wortelen, dat spreekt en met een vleugje curry. Zacht en zalig. Zonnig ook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Wie van het station van Mechelen naar de binnenstad (of omgekeerd) wandelt of fietst, passeert op de hoek van de Oude Brusselstraat en de Vijfhoek, de gloednieuwe concept store van BroodNodig. Elke dinsdag tussen 17u00 en 19u00 houdt SOEPER daar zijn SoeperTuesday

Koopt u er op dat moment een artisanaal brood, dan krijgt u een soepproevertje aangeboden in combinatie met een heerlijk verse boterham. Overtuigd van de kwaliteit en versheid van onze soep? Dan kan u meteen één of meerdere porties soep kopen en naar huis meenemen. Die hoeft u vervolgens enkel nog thuis op te warmen. Handig toch? Makkelijk zat en nog gezond ook. Een portie verse vitaminen voor ’s avond of de volgende dag.

 Kom gauw eens langs op dinsdag! 

 Op dinsdag 12/12/2017 kan u proeven van onze prei-pastinaaksoep - veggie

Wat rijmt er op smaak? Juist ja, pastinaak. Winterser kan je een groente nauwelijks hebben. Seizoensgebonden dus en helemaal SOEPER. allitereert bovendien met prei. En met pittig. Voor dat laatste zorgt vooral de gezonde gember die we er in milde mate aan toevoegen.