Een kom verse soep doet wonderen: het gezondere alternatief voor een snelle snack. Zeker als de soep volgens de regels van de kunst, met liefde en seizoensgroenten.

Nieuw in Mechelen

geplaatst door: Gunter Van Horebeek op Apr 22nd, 2018

 

 

Evan GEEN Soep Thursday meer - wij zijn terug op post in september 2018 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WEL  SOEPER THURSDAY in Hofstade maar voorlopig geen SOEPER TUESDAY meer in MECHELEN 

In april 2018 verwennen Soeper.be en BroodNodig bakkerij Van Eeckhout jou met een heerlijk soep proevertje  in gezelschap van een ambachtelijke boterham 

Waar? Heel de maand elke donderdag in Hofstade, ad kerk

Wanneer? 17u00 tot 18u30

Wat schaft de pot deze week? 

SLASOEP - VEGGIE  

Nooit slaapverwekkend ... al sla wat de klok slaat. Versgeplukt maken wij er een soepje van: zachtgroen streelt het uw tong, fluweelzacht strijkt het langs uw verhemelte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

 

Wie van het station van Mechelen naar de binnenstad (of omgekeerd) wandelt of fietst, passeert op de hoek van de Oude Brusselstraat en de Vijfhoek, de gloednieuwe concept store van BroodNodig. Elke dinsdag tussen 17u00 en 19u00 houdt SOEPER daar zijn SoeperTuesday

Koopt u er op dat moment een artisanaal brood, dan krijgt u een soepproevertje aangeboden in combinatie met een heerlijk verse boterham. Overtuigd van de kwaliteit en versheid van onze soep? Dan kan u meteen één of meerdere porties soep kopen en naar huis meenemen. Die hoeft u vervolgens enkel nog thuis op te warmen. Handig toch? Makkelijk zat en nog gezond ook. Een portie verse vitaminen voor ’s avond of de volgende dag.

 Kom gauw eens langs op dinsdag! 

 Op dinsdag 12/12/2017 kan u proeven van onze prei-pastinaaksoep - veggie

Wat rijmt er op smaak? Juist ja, pastinaak. Winterser kan je een groente nauwelijks hebben. Seizoensgebonden dus en helemaal SOEPER. allitereert bovendien met prei. En met pittig. Voor dat laatste zorgt vooral de gezonde gember die we er in milde mate aan toevoegen.