Heb je vragen over allergenen stuur gerust een mailtje naar soeper@soeper.be
Een kom verse soep doet wonderen: het gezondere alternatief voor een snelle snack. Zeker als de soep volgens de regels van de kunst, met liefde en seizoensgroenten is bereid.

Hoe bestellen?

Bestellen doet u allereenvoudigst door bij uw soep(en) naar keuze op de bestelknop te klikken. Vervolgens geeft u aan hoeveel porties u wil en of u brood bij de soep wenst. U kan meerdere soepen in één keer samen bestellen. Hebt u de juiste hoeveelheden aangegeven? Dan klikt u onderaan de pagina op bevestigen.


Nu wil SOEPER weten wie u bent en waar we uw bestelling mogen leveren.

> Bent u een bestaande klant (d.w.z. hebt u zich reeds eerder op onze website geregistreerd) dan kan u uw login en paswoord ingeven. Van zodra u dat gedaan hebt, is uw bestelling afgerond en krijgt u zowel op onze website als per e-mail een bevestiging van uw bestelling. (zonder bevestigingsmail is er geen soep besteld)

> Bent u een nieuwe klant, dan hebben we wat meer informatie van u nodig. Vertel ons eerst even of u als kmo (mét btw-nummer) dan wel als particulier (zonder btw-nummer) uw bestelling plaatst. En of u - als particulier - enkel voor uzelf een bestelling plaatst, dan wel in groep met een aantal collega’s samen een soep bestelt.

> Op basis van die keuze krijgt u een invulformulier met verplichte (velden met een sterretje*) en niet verplichte velden. Er wordt u gevraagd een persoonlijk paswoord aan te maken.

> Nu krijgt u eerst van ons een mail toegestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. In deze mail vindt u een link. Wanneer u deze aanklikt, bent u geregistreerd als SOEPERklant. (Vanaf nu kan u regelmatig terugkeren naar onze site en uw bestellingen eenvoudig met uw e-mailadres en paswoord bevestigen.)

> Samen met uw registratie noteerden we uw eerste bestelling. Ook daarvan krijgt u een bevestiging per e-mail. Wanneer u deze mail ontvangt, weet u dat uw bestelling door ons verwerkt werd. We leveren op de afgesproken dag de hoeveelheid soep en brood die u besteld heeft.

Mocht er tijdens de registratie iets niet duidelijk zijn, of niet lopen zoals het hier werd beschreven, aarzel dan niet ons te contacteren per e-mail (soeper@soeper.be) of per telefoon (0473 68 67 55). We helpen u graag verder.