Verandering van spijs
Een oud Vlaams en culinair spreekwoord zegt het wijs: “verandering van spijs doet eten”. Na 9 geweldige en 2 moeilijkere corona-jaren achter mijn kookpotten, heb ik ontdekt dat het ook op mij van toepassing is. Vanaf 18 april e.k. verhuizen groentensnijplank en potten – minstens tijdelijk - naar de kast en hang ik de pollepel aan de haak. Even geen kruidentuiltjes, geen tomaten, wortelen, koolrabi of pastinaak meer. Minder bakfietstochtjes door Mechelen en ommelanden. Met een combinatie van spijt en dankbaarheid kondig ik u het voorlopige einde van SOEPER aan.

Brood van de week

geplaatst door: Gunter Van Horebeek op Jun 14th, 2020

Elke week kan je bij aankoop van uw portie soep een brood van de week bestellen. Elke week een ander artisanaal gebakken brood van BroodNodig. Kraakvers bij u geleverd. Deze week 15/06 tot 19/06) -  Mais, 600g

 

Maïs zit barstensvol magnesium, koper, ijzer, zink, vitamine A en B. Het is rijk aan ...

Lees meer

Nieuw in Mechelen

geplaatst door: Gunter Van Horebeek op Feb 16th, 2020

 

 

Tijdelijk is er  GEEN SOEPER TUESDAY EN THURSDAY meer - 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In januari 2020 verwennen Soeper.be en BroodNodig bakkerij Van Eeckhout jou met een heerlijk soep proevertje  in gezelschap van een ambachtelijke boterham 

Waar? Heel de maand elke dinsdag in Hofstade, ad kerk

Wanneer? vanaf 17u15 tot 18u30! of  zolang de voorraad strekt.

Wat schaft ...

Lees meer